Gaven, enhver mand vil elske

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 2. december 2020

Sponsoreret  

Kender du til at fare rundt for at finde den rette julegave til manden i dit liv, din far, bror eller søn? Tit bliver det i sidste øjeblik, eftersom at mange mænd sjældent har mere end få ønsker på listen. Her har vi samlet et par ideer, som måske kan gøre juletiden mere sød og mindre stressende. God læselyst!

Et abonnement til en digital bogplatform

Du har sikkert allerede hørt om Mofibo, Bookbeat, Nextory, og hvad de ellers hedder. Hvad der er fælles for dem, er muligheden for at lytte til lydbøger, podcasts og andet god lyd, lige når det passer dig – eller din mand. Et abonnement kan købes som gavekort af 1, 3, 6 eller 12 måneder, hvilket betyder at, at han selv skal fortsætte abonnementet, hvis han ikke kan undvære det igen.

En vin-, gin-, rom- eller whisky-smagning

Der er mange mænd, der kan lide en lille én – så hvorfor ikke klæde ham godt på med god viden omkring den spiritus eller vin, han bedst kan lide? Med en smagning bliver han, og måske en god ven, guidet igennem en verden af smage, nuancer, god mad og inspiration til nye drinks og madsammensætninger. Er budgettet stort kan du overveje om de, eller I, skal have en overnatning med, så bilen kan blive i carporten.

Alt godt til basisgarderoben

Mænd har det med at ønske sig strømper, underbukser og måske en T-shirt i ny og næ. Ideen er god nok, men så gælder det også om at gøre det ordentligt og smide det ud, som trænger til en udskiftning. Det glemmer mange mænd, som bliver ved med at gå i de hullede underbukser. Køber du nogle lækre, bløde boxershorts, kan du være sikker på, at de gamle ryger ud. Hos Intimo.dk finder du et stort udvalg af forskellige boxershorts, som både fås i bomuld og bambus.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag