Pas godt på dit hår og din hårfarve

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 3. oktober 2023

Sponsoreret  

Har du fået farvet dit hår i en rigtig flot chokoladebrun hårfarve, eller har du en anden hårfarve, som du gerne vil passe på? Der er flere ting, som kan skade dit hår og din hårfarve, hvilket er vigtigt, at du er opmærksom på. Her finder du gode råd til, hvordan du kan beskytte din hårfarve på bedste vis.

Vask ikke dit hår for ofte

Oplever du, at din hårfarve falmer, og vil du gerne undgå dette? Det kan rent faktisk være på grund af, at du vasker dit hår for ofte. Hyppig hårvask kan sagtens være grunden til en falmet hårfarve. 

Selvfølgelig bliver du nødt til at vaske dit hår fra tid til anden. Men det kan være en fordel at prøve at springe hårvasken over sommetider og i stedet gøre brug af eksempelvis tørshampoo. Det kan være med til at forlænge din hårfarve.

Undgå brug af føntørrer, glattejern og krøllejern

Endnu en ting, der kan gøre skade på dit hår og din hårfarve, er varme. Bruger du ofte din føntørrer, dit glattejern eller dit krøllejern, kan det være grunden til, at din hårfarve falmer. Derudover kan det påvirke, hvordan dit hår tager imod ny farve, hvilket naturligvis også er en ulempe. Skal du bruge disse redskaber, så sørg for at anvende varmebeskyttende produkter.

Brug en hat i solen

Solen gør heller ikke noget godt for din hårfarve. Skal du ud i solen eller på en solrig ferie, er det en fordel at medbringe en hat. Du kan også gøre brug af hårpleje, der beskytter dit hår og din hårfarve mod solen.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag