3 gode grunde til hvorfor du bør starte med at spille disc golf

Kategori: Træning

Skrevet D. 4. marts 2022

Sponsoreret  

Vil du gerne prøve kræfter af med en helt ny sport, så kan det være at du skal overveje om disc golf er noget for dig. Sporten minder meget om det klassiske spil golf, men i stedet for at bruge en kølle og en traditionel golfbold, skal du bruge en speciel frisbee, som kaldes en golfdisc. 

 

En sport alle kan være med til

Ligesom med almindelig golf, er disc golf, også en sport hvor alle kan være med. En bane består typisk af 9 huller, som man nemt kan komme igennem på cirka en time. 

 

En billig sport 

Det klassiske golfspil, er kendt for at være en relativ dyr sport. Men det gælder ikke for disc golf. Til ét spil, har man ofte ikke brug for mere end én, to eller tre discs, som hver især koster omkring 100 kroner. Til og med er det også ofte muligt at leje en disc, i tilfælde af at spillet bare skal prøves en enkelt gang. 

 

Mange forskellige niveauer

Nøjagtig ligesom almindelig golf, findes der også i disc golf, flere forskellige niveauer. Sporten er kendt for, at der arbejdes med at gå i dybden af teknikken bag kastet, ligesom det også gælder for udstyret. 

 

Er du nysgerrig efter at prøve disc golf, så kan du besøge discs.dk. Her finder du en masse forskelligt udstyr, både smarte begyndersæt, men også et stort udvalg af discs, kurve, tasker og alverdens tilbehør i form af håndklæder, drikkedunke og LED lys, så du har mulighed for at orientere dig, når mørket falder på. 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag