Derfor er det vigtigt, med det rette rideudstyr

Kategori: Tips | Træning

Skrevet D. 18. oktober 2022

Sponsoreret  

Ridning er ikke en sport, som minder om nogle andre sportsgrene. Som rytter, dyrker du ikke bare en af de farligste sportsgrene, der findes. En  skal også navigere og stole på et dyr, der er meget stærkere, end rytteren selv.

Det kræver utrolig meget træning at blive en rigtig god rytter. Samtidig er det de færreste ryttere, der kommer igennem deres karriere, uden et par slemme skader. Ridning er nemlig den tredjefarligste sport, lige efter fodbold og håndbold.

Rideudstyret passer på dig

Det er bestemt ikke for sjov, at der er regler for, hvilket udstyr man skal bruge som rytter. Hvis du tror, at du kan slippe afsted med at bruge en cykelhjelm som ridehjelm, kan du godt tro om igen.

Ridehjelmen er designet på en helt anden måde end cykelhjelmen er, og cykelhjelmen vil ikke passe lige så godt på dig, som en ridehjelm kan, hvis du falder af hesteryggen.

Det kommer nok som en overraskelse for de fleste, men det er faktisk ikke lovpligtigt at bruge en ridehjelm, når man sidder på en hest. Det betyder, at du ikke kan få en bøde, hvis du rider uden hjelm. Alligevel kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du bruger din ridehjelm hver gang du sætter dig på en hest. Man kan aldrig vide, om der sker noget uventet som hesten kan blive forskrækket over, og at den derfor kan komme til at smide dig af i panik.

Det giver dig en bedre kontrol

Med ordentligt rideudstyr, har du en meget bedre kontrol over det, du laver. Det går ikke, at du glider rundt i sadlen, fordi du ikke vil købe et par gode ridebukser. Sørg for at have godt rideudstyr, så du får den bedste rideoplevelse hver gang.

 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...