Voksbehandling fremfor barbering?

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 7. januar 2021

Sponsoreret  

Det er ikke alle, der finder det nødvendigt at fjerne håret på kroppen. Men er du en af dem, der synes det er rart med et par barberede ben, armhuler eller andet, så ved du sikkert også, at der findes et utal af metoder til hårfjerning.

De fleste er nok bekendt med at benytte en skraber til de områder, du ønsker barberet. Det er nemt, billigt og den lettest tilgængelige løsning. Du kan nemlig købe skrabere i helt almindelige supermarkeder, og derefter kombinere barbering med dit bad – og så er det hurtigt klaret. Men har du kigget på alternativerne?

Voksbehandling kan være et bedre valg for dig

Når du lægger skraberen på hylden til fordel for en voksbehandling, vil du opleve, at hårene, der vokser frem, vil føles blødere end før. Det skyldes, at voksbehandlingen tager både håret og roden med, så det er helt nye hår, der vokser frem. Du kender sikkert til, at du hurtigt oplever den kradsende fornemmelse på benene efter en barbering – dette undgår du med en voksbehandling.

Måske døjer du med nedgroede hår? Hvis det er tilfældet, kan du muligvis komme det til livs med voksbehandlinger! Det mindsker nemlig risikoen for nedgroede hår, hvilket jo altid er et plus!

Med voksbehandlinger slipper du altså for at bekymre dig om hårvæksten i længere tid, end hvis du blot barberer dig. Du skal selvfølgelig vælge den løsning, som du føler dig bedst tilpas med. Du kan eventuelt prøve en voksbehandling i Vejle, hvis du er interesseret!

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag