Tøj som en mand altid mangler

Kategori: Tips

Skrevet D. 22. november 2022

Sponsoreret  

Det er ikke altid let at finde det rigtige tøj som mand. Ofte kan mænd godt lide et bestemt stykke tøj, og så går manden med det, indtil det er slidt ned. Manden finder et par jeans eller en skjorte, som i deres øjne er helt perfekte, og så går de kun i det, så det længe de kan slippe afsted med det.

Mænd er heller ikke altid lige gode til at finde nyt tøj. Det handler faktisk om, at mænd er meget kræsne, og godt kan lide, at have de samme på – altid. Derfor er det også tit, at mænd ikke har noget at tage på til fest eller andre lejligheder, hvor man godt må gøre lidt ud af sig selv.

Det er en god ide at have nogen, der kan hjælpe en med at finde det rigtige tøj. Du trænger til at få nogle forskellige inputs, fordi du ikke kan lide at shoppe og helst bare gerne vil have det overstået.

Shopping-liste til manden

Næste gang du skal på shopping tur, kan du med fordel følge den liste. Den sikrer, at du har noget forskelligt i dit klædeskab, så du ikke altid går i det samme tøj

Underbukser

Du trænger med sikkerhed til nye underbukser, fordi dine egne er slidte. Køb en pakke cr7 underbukser, og så mangler du ikke underbukser i den nærmeste fremtid.

Ny skjorte

Køb en ny skjorte eller to, så du har noget at vælge imellem. Du skal altid prøve skjorterne på først, og forsøg at udfordre din stil lidt ved at hive nogle anderledes farver frem fra rækken med skjorter.

Bukser

Mænd er kendt for at have få par bukser. Køb et par ekstra, så du har noget at skifte imellem. For eksempel et par med stræk.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...