Tips til personlig indretning

Kategori: Bolig

Skrevet D. 25. februar 2021

Sponsoreret  

Nogle gange kan man få lyst til at lave om i hjemmet, uden at det kræver en større renovering. Her kan små ændringer i indretningen gøre underværker. Flyt rundt på møblerne, mal en væg eller køb nogle nye planter, der vil skabe liv, og dit hjem kan pludselig se helt anderledes ud.

 

Indret med personlighed

Når du skal indrette din bolig, skal du indrette med materialer, som afspejler din personlighed. Er du tilhænger af en minimalistisk stil, findes der mange bud på møbler og interiør. Er du derimod mere til retro, så finder du også flere fine designs, som du vil elske.

Mangler du noget mere personligt og noget mere liv, kan billeder og planter være ideelle. Lav for eksempel en billedvæg, hvor der både indgår personlige billeder og neutrale billeder eller hæng nogle hængeplanter i en hang grow oppe i loftet.

 

Lad farverne gå igen

Uanset om du skal indrette et helt hjem eller blot et rum, kan du med fordel lade de samme farvenuancer gå igen. Særligt pastelfarverne har fået en stor plads i mange nordiske hjem. Ved valg af materialer er træ noget af det, som er et hit hos mange. Sørg blot for at holde en rød tråd i din bolig.

Ønsker du mere liv i din bolig, så køb en masse planter. Hos Hilmars.dk finder du et stort udvalg af både grønne planter og farvede blomster, som helt sikkert vil gøre en forskel i din indretning.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag