Tips til hvordan du finder det helt rigtige tøj i store størrelser

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 30. november 2021

Sponsoreret  

Alle kvinder kender til følelsen af at tøjskabet ikke har noget at byde på, og hører du til de kurvede piger, har du sågar også brug for tøj i store størrelser, og det kan du finde på hosjytte.dk. 

Hører du til blandt de mere kurvede piger, så finder du her 3 gode trin til, hvordan du finder tøj i den helt rigtige størrelse. 

Elsk din kropstype

Hvis du er en kurvet pige med feminine former, er det første skridt på vejen til at føle dig godt tilpas, at finde tøj i den rigtige størrelse. Det er jo sådan du ser ud, og det er helt ok, så hvorfor ikke bare klæde dig i det tøj, der passer til den krop du har, så du rent faktisk kan se godt ud?

 

Find tøj i den rigtige størrelse

Mange kvinde med feminine kurver har ofte en tendens til at pakke sig ind i løstsiddende tøj, også gerne i flere lag. Men desværre får det bare kroppen til at virke større end den i virkeligheden er, og det er en skam. Køb derfor hellere noget tøj du bliver glad for, så længe tøjet ikke sidder for stramt, og er ubehageligt at have på. 

 

Den elegante balance

Når du skal vælge nyt tøj, er det som udgangspunkt en god ide at stile efter en kombination af noget løst og kropsnært. Du kan for eksempel vælge en bluse eller tunika der sidder lidt stramt hen over barmen, men sidder løst på maven. Det handler egentlig bare om at bevare en elegant balance, uanset om det handler om en ny skjorte, en tunika eller en ny nederdel.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag