Tag ud med veninderne i aften

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 31. juli 2022

Sponsoreret  

 

”Hvad skal jeg lave i aften?”

 

Hvor mange gange har man ikke siddet derhjemme i hyggetøj, pizza på kinden og Netflix, der flabet spørger, om du stadig er vågen. Man kan helt få følelsen af at sidde og vente på at dø.

 

Og her spørger du dig selv: ”hvad skal jeg lave i aften?”

 

Jamen, svaret er da åbenlyst. Du skal gribe knoglen og få dine veninder med på en god gammeldags bytur, a la teenager. Selvfølgelig er de klar, de sidder garanteret selv derhjemme med savl på hagen.

 

Så få taget et bad, lagt make- up og hiv dine nye tasker fra Mulberry frem, den skal luftes i aften.

 

Sociale relationer

Og hvorfor skal du så i byen i aften? Det er ikke kun sjov og spas, det er også vigtigt. Det vigtigste her i livet er nemlig vores sociale relationer. De skal plejes og passes, så vi ikke en dag sidder venneløse og undrer os over, hvor fanden Camilla blev af.

 

Det er også på byturene, at de dybe samtaler kommer frem. Alkohol konserverer alt andet end hemmeligheder. Måske har du eller dine veninder gået og puttet med noget, der trykker i længere tid, men ikke haft lejlighed til at tale om.

 

Her fungerer byturen som en fantastisk terapitime, når vi står i rygeren og alle frustrationerne pludselig vælter ud.

 

Afstressende

Det med at slå håret ned og glemme hverdagen en smule er meget sundt for vores mentale helbred.

 

Vi bruger alt for mange timer hver dag på at bekymre os om stort og småt, men når først alkoholen flyder ind og danseanklerne sidder lidt løsere, tænker vi sjældent på personlige ambitioner eller den bugnende mail Box.

 

Byturen er et frirum, der lader os puste ud og kortvarigt glemme, at vi er voksne.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag