Styling er en færdighed

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 25. november 2020

Sponsoreret  

”Jeg er bare ikke god til at style mig selv og vælge det rigtige outfit”. Er det noget, du kan høre dig selv sige? Så kan vi trøste dig med, at styling er en færdighed. Som med alle andre færdigheder er det altså noget, du sagtens kan lære og forbedre hen ad vejen.

Alle starter fra nul

Der er ingen mænd i denne verden, som er født i et perfekt skræddersyet jakkesæt, der bare sidder, som det skal. Der er heller ingen, som er født med en eller anden form for magisk intuition om, hvordan man klæder sig godt. Alle starter altså fra nul, da styling som sagt er noget, der skal læres. Selv stylister bruger flere år på deres uddannelse.

Brug fem minutter på at lave en inspirationsliste

For at komme godt i gang kan du bruge fem minutter af din tid på at lave en liste med mindst tre mænd, som du synes har en god stil. Disse mænd kan være kendte mænd, en kollega fra arbejdet eller en af dine venner.

Det kan godt være, at du ikke selv mener, at du kan klæde dig på samme måde. Måske er du i tvivl om, hvorvidt det er noget, du kan bære? Det overraskende er dog, at det i mange tilfælde faktisk godt kan lade sig gøre.

Hold fokus på en klassisk stil i starten

Det er altid en fordel, at du har fokus på en klassisk stil i starten. Det er nemlig nemmere at opbygge en garderobe ud fra en klassisk stil. Du kan eksempelvis kigge nærmere på tøj fra Dondup. Når du føler dig sikker inden for den klassiske stil, kan du begynde at udvikle din helt egen personlige stil.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag