Smarte opbevaringsløsninger til hjemmet

Kategori: Bolig

Skrevet D. 30. maj 2022

Sponsoreret  

Vi elsker opbevaring i vores hjem, og endnu mere elsker vi smarte opbevaringsløsning. Det rykker alt vore rod ud af synsfeltet og giver en mere rolig tilværelse – out of sight, out of mind.

 

Men grimme opbevaringsløsninger er der desværre mange af derude i de danske hjem. Det skyldes, at opbevaring typisk tænkes som et praktisk aspekt i dagligdagen. I stedet bør man tænke opbevaring efter samme devise som alle de andre møbler, man fylder sit hjem.

 

Løser den opgaven på en god måde? Tjek. Løser den opgaven på en æstetisk måde? Nej. Så er det tilbage til tegnebrættet.

 

Opbevaring efter din fantasi

Kvadratiske kasser er måske ikke, det første man tænker, når man taler om fantasi, men i opbevaringens verden i det faktisk netop det.

 

Metalkasser til opbevaring har nemlig den egenskab, at de kommer enkeltvis. Du kan derfor helt selv bestemme, hvordan, og hvor meget du vælger at opbevare. Det kan blive til din egen lille leg – som et barn der bygger med Legoklodser.

 

Har du brug for en skohylde i entréen, stabler du blot kasserne i lang linje, til du har fået den ønskede højde. Har du i stedet brug for en bogreol i varierende former og figurer, er det op til dig at bygge den lige som den skal se ud. Den kunne eksempelvis ligne en pyramide.

 

God til børn

Kvadratiske kasser er også den perfekte opbevaringsløsning til hjemmets børn. Når du giver dem en håndfuld kasser, og siger, at de selv kan bestemme, hvordan det skal se ud, tager de ejerskab over deres egen indretning, og får mere lyst til at holde styr på værelset. Det er altid nemmere at værne om sit eget værk, end den opgave ens mor har givet en. Det tror jeg de fleste kan nikke genkende til.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag