Slip af med dine karsprængninger

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 28. oktober 2021

Sponsoreret  

Karsprængninger i benet kan være generende, for nogle er det et stort kosmetisk problem, mens det for andre kan være ret smertefuldt. Har du allerede karsprængninger på benene, og ønsker du at få dem fjernet, så kan du læse mere om behandlingen på Varix.dk.

 

Hvad er en karsprængning?

En karsprængning på benet ses som små trådlignende blodårer, som viser sig ved områder med misfarvninger. Har du fået en karsprængning, vil den ikke forsvinde af sig selv, men i stedet blive forværret som tiden går.

 

Behandling af karsprængninger

En karsprængning ses ofte i forbindelse med åreknuder, og begge dele går desværre ikke væk uden et lille indgreb. Har du en karsprængning på dit ben, kan du få den behandlet ved hjælp af mikroinjektion, som er en væske der ved hjælp af en lille tynd nål, sprøjtes direkte ind i karsprængningen. Hvor mange behandlinger med mikroinjektion der er brug for, er individuelt, så er du meget plaget af flere karsprængninger på dine ben, vil det oftest være nødvendigt med flere behandlinger.

Hos Åreknudeklinikken Varix.dk, kan du få en effektiv behandling af dine karsprængninger, en behandling koster 1.900 kr, og tager ca. 30 minutter. Efter en behandling vil der i mange tilfælde opstå små blærer i huden, men disse vil hurtigt forsvinde igen.

Har du problemer med karsprængninger, bør du kontakte Åreknudeklinikken Varix.dk, så du kan få en målrettet behandling. Før din behandling foretages vil dine karsprængninger altid blive vurderet af en speciallæge jvf. lov om kosmetiske behandlinger

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag