Sikkerhed i fokus hos Focus Flex Leasing

Kategori: Lifestyle | Tips

Skrevet D. 18. februar 2021

Sponsoreret  

Med Mercedes leasing hos Focus Flex Leasing er sikkerheden i fokus på flere måder. Udover at være en af markedets mest kvalitets- og sikkerhedsbeviste bilproducenter, så tilbyder de ved leasingaftaler en sikkerhed i form af service og vedligeholdelse af bilen i hele leasingperioden. 

Kvalitet siden 1926

Mercedes-Benz har siden de blev stiftet i Tyskland i 1926 af Karl Benz og Gottlieb Daimler, med det oprindelige navn Daimler-Benz og senere det nuværende navn Mercedes-Benz, været synonym for kvalitetsbiler. Fokus har hele tiden været på sikkerheden helt uden at gå på kompromis med det stilrene design. I 2018 var Mercedes-Benz den mest solgte bil i kategorien premium biler med mere end 2,3 millioner personbiler solgt på verdensplan, hvilket må siges at være et tydeligt bevis på den høje kvalitet og det omdømme Mercedes-Benz har verden over.

Mange fordele ved leasing af bil

Med tiden er det blevet mere og mere populært for private og virksomheder at lease biler i stedet for at købe, og det skyldes i høj grad de klare fordele ved leasing. For en virksomhed kan det i mange tilfælde være en god idé at lease for at undgå en stor førstegangsydelse, hvis man skal bruge flere biler. Derudover er der med leasing hos Focus Flex Leasing inkluderet service og vedligeholdelse af bilen i hele perioden. For private betyder det ofte, at man får mere bil for pengene i leasingperioden, og så er der mulighed for oftere at skifte bil – både i forhold til eventuelle skiftende behov, men også for økonomiens skyld.

Skrevet af: Siria Hansen

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...