Sådan passer du godt på dine frugttræer

Kategori: Tips

Skrevet D. 13. november 2022

Sponsoreret  

Hvis du har frugttræer i haven, kender du helt sikkert glæden ved, at plukke friske frugter og spise dem direkte fra træet, eller bruge dem i madlavningen.

Det er en direkte kilde til gode vitaminer og mineraler – og det smager skønt, med friske frugter!

Derfor er det også vigtigt at du ved, hvordan du passer bedst på dine frugttræer. De skal nemlig have gode betingelser, for at kunne vokse sig store og stærke, og ikke mindst for at kunne give spandevis med sprøde frugter.

Her får du nogle tips og tricks til, hvordan du kan holde dine frugttræer i topform.

Vand de nye frugttræer

Det er helt almindeligt kendt, at blomster, buske og træer skal have vand. Hvis du har plantet nye frugttræer i haven, er det yderst vigtigt, at du vander dem regelmæssigt. Giv dem derfor regelmæssig vand. Det har træet brug for, for at kunne vokse sig større. Sørg for, at jorden omkring træet altid er fugtig, men ikke oversvømmet.

Beskyt dem mod vejret

Frugttræer kan tåle meget vejr, men det er stadig en god idé at give dem beskyttelse mod blæst og regn. Du kan for eksempel lægge noget halm eller blade rundt om stammen, så jorden ikke bliver alt for koldt omkring frugttræernes rødder.

Næring

Frugttræer har brug for næring for at kunne producere masser af frugt. Du kan give dem næring ved at bruge kompost eller gødning, som du kan få flere steder.

Beskyt dem mod skadedyr og fugle

Frugttræer kan blive angrebet af skadedyr, såsom insekter eller gnavere. Du kan forhindre dette ved at lægge noget net eller tråd rundt om træet. Så forhindrer du også, at store fugleflokke kommer og spiser af træets frugter, før du selv har haft muligheden for at plukke de friske frugter.

 

 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...