Sådan kan du style dine loafers

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 24. januar 2022

Sponsoreret  

Der er en grund til at loafers til kvinder er en tidløs klassiker. Ikke nok med at de er komfortable, så er de også alsidige og stilfulde. Derudover kan du bruge loafers til mange forskellige anledninger.

Med de rette loafers kan du både bruge dem på kontoret eller til en frokost med veninderne. Der findes et hav af forskellige loafers at vælge mellem, så du kan finde et par, der vil passe til stort set ethvert outfit. Ønsker du tips til, hvordan du kan style dine loafers, skal du læse med videre her.

Tips til at style loafers til kvinder

Loafers kan bruges til både arbejde og fornøjelse, så de er rare at have i dit klædeskab. Du kan blandt andet bruge dine loafers på nedenstående måder.

Hold det elegant og enkelt til kontoret

Hvis du ønsker et enkelt og elegant outfit, kan du vælge at style klassiske loafers med tætsiddende ankelbukser i enten sort, hvid eller en anden neutral farve. Du kan også vælge at sammensætte dine loafers med en klassisk pencilnederdel eller en knælang kjole med et bælte. Dette er et fint kontorlook og kan bruges sammen med en sød top og en taske.

Klæd dig pænt og afslappet på til frokost med veninderne

Skal du til frokost med veninderne, kan du parre dine loafers med et par jeans og en behagelig t-shirt eller en sweater. Du kan endda tilføje en oversize cardigan, hvis det er koldt udenfor. Har du en sød sommerkjole, kan den ydermere være god til flotte loafers. 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag