Sådan kan du style din midikjole

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 25. november 2021

Sponsoreret  

Selvom sommeren er forbi, kan du stadigvæk tage en kjole på. En midikjole er en yderst alsidig kjole med en længde, der gør, at den også sagtens kan bruges i de koldere måneder. Det kræver bare, at du styler kjolen på den rette måde.

Derudover kan midikjoler bruges til stort set enhver begivenhed. Du kan bruge sådan en kjole på arbejde, til fest med dine veninder samt til en date. Men det kan føles trættende at komme med idéer til forskellige outfits hele tiden. Især hvis du kun har et par af disse kjoler. Her finder du flere måder, du kan style din midikjole på.

Brug et par sneakers

Hvis du går efter et afslappet look, så prøv at sætte kjolen sammen med et par sneakers. Sneakers ser så søde ud med en midikjole. Det kan eksempelvis være sko fra Converse, Nike eller Adidas. Hvide sneakers vil især se yndige ud med en midikjole. Du kan finde flere flotte midi kjoler fra kjolemærket Y.A.S.

Tilføj smykker

De fleste af dine midikjoler vil have en eller anden form for mønster eller stil, der giver dig mulighed for at have dem på uden at skulle tilføje smykker. Men hvis du vil peppe dit outfit op, kan du overveje at tage smykker på. Prøv at matche forskellige smykker med kjolen for at se, hvad der passer bedst sammen.

Tag en jakke på over kjolen

Jakker er det perfekte supplement til en midikjole. Det kan blandt andet være en denimjakke. Ikke nok med at det vil se smart ud, er det også perfekt, hvis det er koldt udenfor.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag