Sådan kan du gøre dit hjem endnu smartere med WiFi-stikkontakter

Kategori: Bolig

Skrevet D. 22. december 2020

Sponsoreret  

WiFi stikkontakter er alt, hvad du behøver for at gøre dine stikkontakter i hjemmet intelligente. Her får du nemlig mulighed for at betjene lyset og forskellige elektroniske apparater uanset, hvor du er henne.

Så, hvad er en WiFi-stikkontakt?

En WiFi-stikkontakt er en enhed, du kan tilslutte til enhver stikkontakt i dit hjem. Når den er sat i, har du en intelligent stikkontakt. Det, der gør den intelligent, er, at den er forbundet til en mobilapp, der giver dig mulighed for at styre stikkontakten fra din telefon.

Det vil sige, at du kan slukke en lampe eller starte den langsomme kaffemaskine blot med et tryk uanset, hvor du befinder dig.

Hvis du ønsker at planlægge, hvornår din kaffemaskine eksempelvis skal starte om morgen eller, hvornår fjernsynet skal slukke om aftenen, kan du endda sætte en timer. Herved bliver al arbejdet klaret for dig.

Hvorfor skal jeg bruge WiFi-stikkontakter?

Der er mange gode grunde til at investere i WiFi-stikkontakter. Med disse stikkontakter kan du nemlig komme i gang med at lave dit hjem om til et Smart Hjem nemt, billigt og hurtigt sammenlignet med mange andre Smart Home-produkter. Her kan du se flere grunde til, hvorfor WiFi-stikkontakter er så smarte:

  • Du kan tænde og slukke for dit lys via din telefon.
  • Du kan slukke for fjernsynet, når det er børnenes sengetid.
  • Du kan slukke for børnenes spillekonsol, hvis de skal hjælpe med at lave mad.
  • Du kan have varm kaffe klar om morgenen.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag