Sådan finder du en god jakke

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 16. januar 2023

Sponsoreret  

Det er ikke altid en nem opgave at finde en god jakke. Det gælder uanset om det er en jakke til kvinder eller mænd, og om det handler om at finde en god jakke til forår, sommer, efterår eller vinter. 

 

Jakker fra Scandinavian Edition, er jakker der er designet til både kvinder og mænd. De er praktiske, funktionelle og mest af alt topmoderne, designet med enkle linjer i en smart og raffineret stil. 

 

Når du skal finde en god jakke, der matcher det danske klima, er det vigtigt at have in mente, om du har brug for en jakke der på samme tid også er vindtæt, vandtæt og vandafvisende. 

 

Vindjakken: Vindjakken er klart den jakke der er den tyndeste, men også den jakke der er den letteste. Denne jakke egner sig ikke til hård regn, da en jakke som denne oftest er fremstillet i 100% bomuld. 

 

Softshell-jakken: Denne jakke er ofte vandafvisende, hvorfor du godt kan bruge jakken i tilfælde af regn, dog ikke hård regn, her får du i stedet for brug for en god regnjakke. 

 

Sørg altid for at vedligeholde din jakke 

Inden længe er det tid til at pakke de store og tunge vinterjakker væk. Har du tænkt dig at bruge vinterjakken igen til næste vinter, er det en god ide enten at vaske eller skylle den, inden den bliver taget i brug igen. 

 

Når en vinterjakke udsættes for slid og vask, mister den på sigt sine vandtætte og vandafvisende egenskaber. Derfor er det ofte også en god ide, at give jakken en omgang imprægnering, så den igen er klar til en ny vintersæson. 

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag