Populære Omega ure

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 27. august 2020

Sponsoreret  

Siden premieren på Golden Eye i 1995, hvor Pierce Brosnan bærer et Omega Seamaster Quartz Professional ur om håndleddet, har Omega været officiel tidsviser for James Bond. Sidenhen har James Bond båret et af de eksklusive Omega ure i samtlige film. Uret er nu opkaldt efter den berømte engelske agent.

 

Accessories som James Bond

De fleste mænd har mere end et ur liggende i skuffen. Tiderne hvor man kun havde et ur, er ovre, og den moderne mand skifter ur alt efter anledning. Eller måske samler han ligefrem på ure.

Når det handler om samlermanien, vil det ingen ende tage. Særligt når det handler om Omegas klassiske 007 udgaver – de såkaldte James Bond ure.

Den oprindelige James Bond version blev første gang lanceret i 1995, og siden har hver udgave af Omega Seamaster været et objekt for ur entusiaster og samlere verden over. Typisk bliver de nye modeller hurtigt udsolgt, hvilket stimulerer interessen.

I de seneste år har James Bond haft et Omega ur på i de berømte film. Siden Golden Eye har Bond haft det klassiske Seamaster Diver på, og uret er nu blevet opkaldt efter den berømte engelske agent.

Gennem tiderne er er uret blevet udviklet løbende med nye værker.

Det sikre urvalg

Alle ure har noget til fælles. Hvad enten der er til jakkesættet, dykkerturen, racerbanen, rejsen eller til hverdag. Fællesnævneren for dem alle er, at de er her, fordi vi på et tidspunkt har haft brug for netop deres egenskab.

Hvis du er til flotte ure, som aldrig vil gå af mode og kun stige i værdi, så er et Omega Seamaster ur helt sikkert et oplagt urvalg til dig. Tag et kig forbi hjemmesiden Urhandleren.dk og bliv inspireret til dit næste urkøb.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag