Opgrader dit køleskab

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 25. januar 2022

Sponsoreret  

Når eksperterne fra tv-programmet Kender Du Typen snuser sig igennem kendte danskeres hjem, farer de hurtigt mod køleskabet som trøffelsvin mod færten af det sorte guld. Det er ikke uden grund. Køleskabet fortæller nemlig en hel del om, hvem vi er som personer. Det kan både være måden, det er indrettet på, og hvad der gemmer sig i grøntsagsskuffen.

 

Lys i køleskabet

Hvis man er lidt madglad, har man som regel også et bugnende fuldt køleskab fuldt af lækre råvarer. Og der sætter man virkelig den enlige pære i køleskabet på prøve. Ofte vil der ligge en masse skjult i de mørke kroge, fordi de er gemt for vores øjne, derfor bliver man nødt til at rykke rundt på hele indholdet, for at finde den Dijonsennep, som du ved gemmer sig der et sted.

 

Der er selvfølgelig løsninger på problemet. Man kan med fordel klistrer LED bånd på undersiden af alle hylderne, for at skabe et mere fuldkomment lys i hele køleskabet.

 

Duftkugler

Et køleskab er fuld af masser af komplicerede lugte – ikke alle er lige behagelige. Derfor kan man købe små, grønne duftkugler, der kan gemmes rundt omkring i køleskabet på en diskret måde. Med brug af aktivt kul, renser de luften for alle lugtgener.

 

Flaskehylde

Vi kender vist alle følelsen af at fylde køleskabet med rosé på en varm sommerdag, for at lukke køleskabet langsomt, så man undgår at vælte de balancerende flasker. Køb derfor en flaskehylde i stilrent og hygiejnisk, rustfrit stål, så flaskerne ligger stabilt hele sommeren.

 

Derudover kan det skabe underværker at bruge en halv time på at rydde op i sit køleskab. Ofte har man købt et glas med en ingrediens, der lige skulle bruges til en enkelt ret, for aldrig at åbne det igen. Måske er det kilden til lugten.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag