Microsoft 365 er vejen til en sikker arbejdsplads

Kategori: Karriere

Skrevet D. 28. december 2020

Sponsoreret  

Med microsoft 365 kan dine medarbejdere få muligheden for at arbejde hjemmefra på en sikker måde. Ved at benytte Microsoft 365 fra ProActive beskytter du, udover dine medarbejdere, også din egen forretning imod hacking og cyberkriminalitet.

I dag er der mange, som arbejder hjemmefra som følge af corona. En hjemmearbejdsplads kræver, som enhver anden arbejdsplads selvfølgelig også, at det skal være sikkert at arbejde derhjemme.

Derfor bør du vælge en løsning såsom Microsoft 365 fra ProActive. For selvom dine medarbejdere ikke sidder fysisk på virksomhedens kontor, er det nødvendigt, at de har den samme sikkerhed, som hvis de gjorde.

En løsning med Microsoft 365 er målrettet virksomheder med 50 – 250 medarbejdere. Udover den gode sikkerhedsløsning, vil ProActive også hjælpe dine medarbejdere i at blive fortrolige med at bruge dine nye værktøjer i Microsoft 365.

Sikkerhed frem for alt

IT-systemer kræver sikkerhed også i de tilfælde, hvor dine medarbejdere arbejder hjemmefra. Med i Microsoft 365 får I som virksomhed derfor også muligheden for at opgradere jeres Pc’er til Windows 10. Dette er inklusiv antivirus, styring af opdateringer, sikkerhedspolitikker m.m.

Det samme gælder i de tilfælde, hvor dine medarbejdere benytter eksempelvis iPhones, iPads eller androidenheder.

Beskyt virksomheden data og dokumenter

I en virksomhed er der også ofte brug for at samarbejde på tværs af landegrænser. Microsoft 365 Business er derfor inkluderet en beskyttelsesmotor, som er i stand til at beskytte den pågældende computer imod virus, som kan for eksempel hører sammen med vedhæftede filer i mails og ondsindede links.

Skrevet af: Siria Hansen

Raleteret opslag