Mangler I den helt rette inventar til jeres café eller bar?

Kategori: Lifestyle | Oplevelser

Skrevet D. 30. september 2020

Sponsoreret  

Førstehåndsindtryk er alfa og omega, når man skal tiltrække potentielle kunder. Derfor handler det om at kredse om detaljen, når en bar eller café skal indrettes, så I tiltrækker så mange kunder som muligt.

I førstehåndsindtrykket ligger det implicit, at indtrykket er baseret på det, vi ser som det første. Det er de ting, vi lægger mærke til, når vi første gang kaster vores blik på. Kommer vi ind på en cafe eller hen til en bar, så lægger vi måske mærke til mad, der står fremme, menuskiltene, og personen, der servicerer, men vi registrerer også bevidst som ubevidst inventaret, møblerne, farverne, materialerne, lyset og meget mere.

Inventa er en virksomhed, der arbejder med at skabe den helt rette indretning, og de masser af erfaring med netop barbranchen. Her har de øje for, hvad der passer godt sammen, hvad kunderne lægger mærke til, hvad der kan lade sig gøre i jeres fysiske rammer, og hvad der er praktisk. Inventa er i tæt dialog med dig som kunde, og derfor kan de sikre dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedste løsning. Du kan læse meget mere om bar inventar hos inventa.dk.

Inventa har næsten 70 års erfaring med indretning og inventar til stort set alle brancher. Deres stab af medarbejdere leverer altid solidt håndværk og et stærkt design, der opfylder netop dine ønsker og behov. Derfor kan de altså levere løsninger, der passer lige præcis til den situation, du står i, og de fysiske rammer, du har. Kontakt dem gerne for et uforpligtende tilbud.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag