Leder du efter et nyt møbel til hjemmet?

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 29. oktober 2021

Sponsoreret  

Står du midt i en flytning og har du derfor nu indset at spisebordsstolene eller spisebordet efterhånden trænger til en udskiftning? Så er det en god idé at klikke ind på Lauridsensmoebler.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af kvalitetsmøbler fra den danske virksomhed Skovby.

Skovby Møbler blev grundlagt helt tilbage i 1933 af den danske møbelsnedker Thorvald Rasmussen. Her skabte han den anerkendte virksomhed, som vi kender virksomheden i dag. Efter hans død, overtog sønnen Villy Rasmussen sammen med sønnesønnerne Preben og Jørgen Rasmussen virksomheden, som lige siden har videreført den anerkendte virksomhed i hans ånd.

Alle møbler fra Skovby er fremstillet i gode solide materialer i høj kvalitet. Det solide håndværk værner om de danske designtraditioner, hvilket tydeligt ses på samtlige møbler.

 

Flotte møbler i dansk design

Vælger du et møbel fra Skovby, hvad enten det er et nyt bord eller en ny reol, så kan du altid være sikker på at kvaliteten er helt i top. Det samme gælder alle de andre møbler, som du finder hos Lauridsens Møbler & Tæpper. Her lægges der nemlig stor vægt på en høj kvalitet, et godt håndværk og på at give kunderne en altid god service.

Leder du efter et møbel i en høj kvalitet og skal det være et møbel fra den danske møbelvirksomhed Skovby. Så klik ind på lauridsensmoebler.dk allerede i dag. Her bliver du mødt af et stort og inspirerende udvalg af møbler, som alle matcher den moderne nordiske indretning til fulde.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag