Lease Mercedes-biler til dine medarbejdere

Kategori: Karriere

Skrevet D. 17. maj 2021

Sponsoreret  

Er du på udkig efter biler til dine medarbejdere? Det kan hurtigt blive en besværlig og længere proces at skulle igennem, men sådan er det ikke hos Fleggaard Leasing. Vælg Mercedes leasing, så dine ansatte og din virksomhed ser lige så professionel ud, som den er, hos kunderne. 

Fordele hos Fleggaard Leasing

Der er ingen tvivl om, at køb af en bil er en dyr affære og selvsagt endnu dyrere, når flere biler skal til. Netop derfor er det oplagt at lease en eller flere biler, og særligt når det kommer til firmabiler. Der er mange gode grunde til at erhvervslease, og du har mange muligheder for at gøre det hos Fleggaard Leasing. De har både personbiler, varebiler, importbiler fra Tyskland og ikke mindst drømmebiler. Nogle af de gode grunde til at erhvervslease er, at du kan mindste belastningen af likviditeten i din virksomhed, hos Fleggaard Leasing kan du få fordel af gode indkøbspriser på både bil og udstyr, og så tilbydes du både operationel- og finansiel leasing, alt efter hvad din virksomheds behov er. 

Kvalitetsleasing

En af de mange biler, du har mulighed for at lease til dine medarbejdere, er Mercedes-biler. Efterhånden stilles der mange krav til erhvervsleasing, og det har Fleggaard Leasing taget til sig, hvorfor du i dag kan erhvervslease Mercedes-biler. Når du vælger at lease, behøver du ikke at betale hele afgiften på én gang, men i stedet har du mulighed for at betale den gennem hele leasingperioden. Forkæl dine medarbejdere og vis din virksomhed fra den professionelle side ved Mercedes leasing.

Skrevet af: Siria Hansen

Raleteret opslag