Kvit smøgerne og brug en e-cigaret

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 25. marts 2021

Sponsoreret  

Har du i et stykke tid haft lyst til at kvitte smøgerne, men ikke fået gjort noget ved det? Det er for mange en stor beslutning at stoppe med cigaretterne, hvorfor det kan være en god hjælp at bruge en e-cigaret.

Med en e-cigaret i hånden har du en lille ven, der hjælper dig, når trangen til rygning er størst. Læs disse gode råd og kom godt i gang.

E-cigaret – hvad er det?

En e-cigaret kan kort beskrives som en elektronisk udgave af en almindelig cigaret. Den består typisk af tre forskellige dele: En coil, et batteri og en clearomizer.

Batteriet sørger for, at du kan bruge e-cigaretten, mens clearomizeren er e-cigarettens tank, hvor der skal fyldes en e-væske i. Coilen er en form for brænder, der sørger for at fordampe e-væsken. Det er det, der gør, at du får fornemmelsen af at ryge.

Valg af e-væske er vigtigt

Det er vigtigt, at du får valgt den rette e-væske, når du skal i gang med at bruge en e-cigaret. Det kan være den altafgørende faktor i forhold til, om det bliver et succesfuldt rygestop eller ej.

Du bør derfor vælge en e-væske med omhu. Mange har det bedst med at starte med en e-væske, der rent faktisk smager af tobak. Herved føles det nærmest som om, at du stadig ryger en almindelig cigaret.

Når du er kommet godt i gang med at bruge din e-cigaret, kan du begynde at eksperimentere med andre smage. Det kan være alt lige fra frugtsmage til en lakridssmag eller lignende.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag