Kreative idéer for hele familien med hampereb

Kategori: Familie

Skrevet D. 25. februar 2021

Sponsoreret  

Trænger du og familien til at være lidt kreative sammen? I kan lave en hel masse forskellige nyttige produkter med hampereb. Hampereb er fremstillet af naturlige fibre, som er biologisk nedbrydelige. Find jeres kreative side frem og udnyt alle de muligheder, der er med hampereb.

Mad til fuglene udendørs

Store dele af året er det svært for fugle, der bliver i Danmark, at finde mad. Du og din familie kan sørge godt for disse fugle ved at have lidt mad til dem i haven. I kan lave jeres eget spisested for fuglene ved hjælp af en halv konservesdåse med hampereb omkring.

Herefter kan I lægge fuglefrø i dåsen. I får derved et fodersted, der falder godt ind i naturen. Det er desuden altid godt med en lille pind ved foderstedet, som fuglene kan lande på.

Opbevaringsmuligheder med et nordisk look

I kan tage dåser, glas, æsker med mere og lime hampereb omkring. På den måde får I opbevaringsmuligheder med et flot og naturligt nordisk look, som passer ind i de fleste indretningsstile.

Legetøj til katten

Har katten brug for lidt legetøj? Med hampereb kan I lave bolde med eller uden en ekstra snor, så bolden kan hives rundt. Det kan give både katten og jer som familie en masse sjove stunder sammen.

Giv skraldespanden et nyt udtryk

Står der en gammel og lidt kedelig plastikskraldespand på børneværelset? Så kan den piftes op og få et helt nyt og mere tidssvarende udtryk, hvis den bliver omgivet af hampereb.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag