Kompetent behandling af dine åreknuder

Kategori: Kost & Sundhed | Lifestyle | Tips

Skrevet D. 8. december 2020

Sponsoreret  

Har du åreknuder, men drømmer om pæne ben? Det er der råd for. Hos Åreknudeklinikkerne Varix kan de hjælpe dig af med åreknuder og karsprængninger med videnskabeligt dokumenteret effekt og holdbarhed.

Forskellige faser

Der er tale om rundt regnet 25 % mænd og kvinder, der har åreknuder, som ofte breder sig. Ved åreknuder er der 7 faser, de kan udvikle sig til, og det sker hos 2 til 5 %. Åreknuder går ikke i sig selv, og netop derfor er det vigtigt med behandling så tidligt i forløbet, at du hurtigt kan få bugt med dem og forblive i fase 0. De forskellige faser er:

0: ingenting

1: karsprængninger, der er mindre end 3 mm i diameter

2: synlige åreknuder uden forandringer i huden

3: dine ben hæver

4: der kan opstå betændelse i huden

5 og 6: det udvikler sig til skinnebenssår

Smertefri behandling

De forskellige faser klargør, at det er vigtigt at få behandling hurtigst muligt, og det er det, Åreknudeklinikkerne Varix i Aarhus og Næstved er til for. Der er flere måde at behandle åreknuderne på heriblandt operation, skum, med moderne indvendig radiofrekvens eller generations laser. Uanset hvilken, du modtager, så får du lokalbedøvelse, så du ikke mærker til behandlingen. Åreknudeklinikkerne er en af de førende internationalt i forskning i området, og de anvender kun behandlingsformer, der er videnskabeligt dokumenteret med hensyn til effekt og holdbarhed. Den kompetente behandling sørger for, at du får et resultat, der gør, at du slipper for ar. Lyder det som en løsning for dig? Så er det med at tage kontakt hurtigst muligt, så du kan få bugt med dine åreknuder.

Skrevet af: Emilie Dalgaard

Raleteret opslag