Køb smarte og moderne briller hos CrossEyes

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 27. august 2020

Sponsoreret  

Trænger du til nye briller, så skal du tage et smut forbi CrossEyes og se det store udvalg af smarte briller.

En gang imellem kan det være rart at få fornyet sine briller. Nye briller kan nemlig ændre dit ansigts karakter og udtryk. Det er derfor vigtigt at vælge nogle briller, der virkelig fremhæver det gode i ansigtet og passer til din stil.

Hos CrossEyes kan du finde et stort udvalg af forskellige stel og glas, så du kan sammensætte lige præcis den brille, der passer bedst til dig og din personlighed. Du kan her både købe enkeltstyrkebriller, flerstyrkebriller og skærmbriller.

Enkeltstyrkebriller

Enkeltstyrkebriller er til dig, der kun skal have én styrke i dit glas. Det betyder derfor ikke noget, om du har en styrke på højre øje og en styrke på venstre øje. Så længe det er samme styrke i hele glasset, er det enkeltstyrke.

Flerstyrkebriller

Flerstyrkebriller kaldes også progressive glas eller glidende overgang – alle tre navne er det samme. Denne type brille er til dig, der har behov for flere styrker i det samme glas. I et flerstyrkeglas kan du se langt med den øverste del af glasset, mens du kan se ting på kort afstand med den nederste del af glasset. Med flerstyrkebriller får du altså mulighed for at se skarpt på både lang og på kort afstand.

Køb dine nye briller hos CrossEyes

På hjemmesiden crosseyes.dk kan du læse meget mere om deres smarte briller. Her kan du for eksempel også læse mere om glasset og om stellet, og hvorfor der er tale om kvalitetsprodukter, når du køber briller hos CrossEyes.

Skrevet af: Emilie Dalgaard

Raleteret opslag