Køb en brændekløver til de store mængder træ

Kategori: Karriere

Skrevet D. 21. september 2020

Sponsoreret  

Har du nogle store mængder træ, der skal kløves? Så er det en god idé at anskaffe sig en brændekløver, så man ikke går helt død i det.

Har du fældet et stort træ, så kan det være en god idé at anskaffe sig en brændekløver. Det kan også være andre tilfælde, som hvis I har et stykke skov på jeres grund, eller hvis du arbejder med træ på den ene eller anden måde. Det kan nemlig være rigtig hårdt at kløve træ med en motorsav eller økse, i hvert fald i større mængder. Med en brændekløver kan du kløve både små og store stykker træ, og du kan hurtigt få kløvet en stor mængde på én gang og i stedet bruge tiden på at stable brændet pænt.

AJ Engros er en virksomhed, der sælger maskiner både til privat og erhvervsmæssig brug, og de har et stort udvalg af brændekløvere. De har både de kraftige, professionelle kløvere til træ og også mindre maskiner til dig, der mest kløver til privatbrug. De har eksempelvis også en kløver, der kan kløve opretstående, hvilket er godt til de helt store, kraftige træstykker.

En af de valgmuligheder, du også har, er, om du helst vil have en elektrisk brændekløver eller en, der bruger benzin. Begge typer er hydrauliske og har en kraftig motor, der kan kløve selv de hårdeste stykker træ i et snuptag. Det fungerer på den måde, at den hydrauliske olie skubber en plade hen mod træet, som på den måde bliver flækket midt over mod selve kløverdelen. Køb brændekløver her.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag