Klæd dig unikt på med Rabens Saloner

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 29. april 2021

Sponsoreret  

Mangler du nyt tøj til din garderobe? Et godt sted at kigge er hos KYSTHUSET, hvor de har et stort udvalg af det helt særlige tøj fra Rabens Saloner. Tøjet derfra stråler af et unikt og æstetisk forhold til mode med inspiration fra Asien.

En kombination af Asien og Danmark

I 2007 så Rabens Saloner første gang dagens lys, da kvinden bag, Birgitte Raben, introducerede det unikke brand. Birgitte Raben tilbringer hvert år seks måneder på Bali, hvor hun får sin inspiration til de forskellige kollektioner, som bliver kombineret med dansk mode. Blandingen heraf gør, at brandet har sit helt eget udtryk, hvilket er det, der gør det helt unikt og skiller sig ud fra mængden. Hver eneste style emmer af sjæl og personlighed, og der lægges masser af energi og passion i de enkelte designs, og det er uden tvivl en af grundene til brandets store popularitet.

Stråler af personlighed

KYSTHUSET er en tøjbutik, der ligger i hjertet af Odder, og så kan du finde de mange brands på deres webshop. Hver enkelt brand er nøje udvalgt, for KYSTHUSET står for høj kvalitet, og det afspejler de mange, unikke styles blandt det store sortiment. Du har helt sikkert flere stykker tøj i garderoben, som er basic og neutrale, som kan kombineres med ethvert andet stykke tøj. Det kan tøjet fra Rabens Saloner også, forskellen er bare, at det stråler af personlighed på en måde, der skiller det ud fra mængden blandt de mange modebrands, der er at finde i de danske modebutikker. Besøg kysthuset.com, så du kan blive inspireret og opleve glæden ved Rabens Saloner.

Skrevet af: Siria Hansen

Raleteret opslag