Kalkmaling er tidens trend

Kategori: Tips

Skrevet D. 27. januar 2021

Sponsoreret  

At bruge kalkmaling er en af tidens helt store trends. Kalkmaling har godt nok mange år på bagen, men det har altså nu fået en renæssance.

Kalkmaling er blevet brugt siden det 14. århundrede. Dengang var det fremstillet af kridt, mudder, ler og lidt snavs. I dag er kalkmaling produceret på en mere moderne måde, men er stadig i øjenhøjde med de originale kalkmalinger.

Hvad er kalkmaling for en størrelse?

Kalkmaling er først og fremmest et naturprodukt. Malingen kan købes i mange forskellige naturfarver og har et mat udtryk. Det, der gør denne maling så særlig, er, at den er virkelig nem at arbejde med.

Du skal nemlig ikke i gang med de store forberedelser, inden du kan gå i gang med at male, ligesom du skal med mange andre typer maling.

Hvad kan kalkmaling bruges til?

Når det kommer til kalkmaling, kan du bruge det til en del forskellige ting. Du finder tre typer af kalkmaling. Disse tre typer er:

Hvorfor bruge kalkmaling?

Det er godt at bruge kalkmaling, da det binder på mange typer af overflader. Disse overflader skal endda ikke udsættes for en masse forarbejde, hvilket nok især er en af grundene til, at det er blevet så populært.

Derudover er det meget nemt at arbejde med kalkmaling. Det kræver ikke, at du har erfaring med at male, og så er tørretiden utrolig hurtig i forhold til andre typer af maling.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...