Indret dit hjem bæredygtigt

Kategori: Bolig

Skrevet D. 14. juli 2021

Sponsoreret  

Vi er efterhånden alle sammen mere opmærksomme på miljøet og dét at leve mere bæredygtigt. Hvis du skal i gang med at lave om i indretningen eller står overfor en flytning, kan du med fordel begynde at tænke mere bæredygtige tanker – og det vil vi hjælpe dig med i denne artikel.

Research dine brands

Der findes et væld af møbelbrands, og i takt med den stigende opmærksomhed på bæredygtighed, er disse brands også begyndt at være mere gennemsigtige omkring deres processer. Derfor kan du med fordel undersøge brandet, inden du foretager dit køb.

Vælg genbrugsmaterialer

Du kan gå i genbrugsforretninger, men der kommer efterhånden også flere og flere mindre virksomheder, som specialiserer sig i at omdanne og modernisere ældre møbler.

Vælg LED-lyskilder

LED er som bekendt det bæredygtige valg, når vi snakker lys. Men LED behøver ikke at betyde dårlig kvalitet – derfor kan du sagtens gå efter disse pærer.

Pynt op med evighedsbuketter

Du behøver ikke boykotte de friske buketter fuldstændig, men evighedsbuketter er et godt alternativ!

Gå efter materialer som bambus

Hvorfor er bambus miljøvenlig, tænker du måske? Det har ganske enkelt noget at gøre med, at vi aldrig kommer til at løbe tør for bambus, bambus er slidstærkt og kan holde i mange år, men bambus bidrager også positivt til CO2-udvikling ved at være den plante, der frigiver mest ilt.

Ved at indrette dig bæredygtigt i hjemmet, vil du både få god samvittighed, men du går samtidig ikke på kompromis med hverken anvendelighed eller design. En anden fordel er, at de bæredygtige møbler ofte har en smuk naturfarve.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag