Indret altanen hyggeligt

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 22. september 2020

Sponsoreret  

Det er ikke altid nemt at gøre altanen hyggelig og indbydende – især ikke hvis du ikke har oceaner af plads. For hvad har du brug for på altanen? Og hvordan får du plads til det hele?

De fleste ønsker sig både en altan, hvor der kan slappes af, men samtidig nydes en god middag med din kæreste eller en anden, du har kær. Dog er det de færreste, der har plads til både en lillestol og et spisebord – og hvad gør du så?

Hvordan gør jeg en lille altan hyggelig?

Først og fremmest skal du beslutte, hvilke møbler du har brug for. Skal det være en sofa, et lille cafesæt eller har du måske endda plads til begge dele? Det vigtigste er et bord, så du nemt kan sidde og spise din frokost eller nyde et glas vin udendørs. Her er et cafebord et oplagt valg, da det ikke tager for meget plads – der er blot lige spiseplads til to personer. Du kan finde et fint cafebord her: https://zederkof.dk/vare-kategori/moebler/cafebord/

Alt efter hvor meget plads du har, kan du kombinere med stole, der kan slås sammen, når de ikke er i brug. Hvis du vælger denne løsning, kan du måske endda få plads til en lille sofa, hvor du kan slænge dig, når vejret er til det.

Når du har styr på møblerne, kan du tilføje blomster eller planter for at skabe en hyggelig stemning. Derudover kan du placere en lyskæde i gelænderet, som skaber en stemningsbelysning, efter mørket er faldet på. Hvis du vil tage skridtet videre, kan du også installere en terrassevarmer, så aftenerne på altanen kan blive lidt længere.

 

Skrevet af: Signe Alsgaard

Raleteret opslag