Hvordan plejer jeg mit skæg på bedste vis?

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 29. marts 2022

Sponsoreret  

Lige meget om dit skæg er kort eller langt, så skal du sørge for at passe og pleje det på bedste vis. Hvis du plejer dit skæg korrekt, så vil det både være lækkert at kigge på og dejligt at røre ved.

Men for at holde dit skæg soigneret og flot kræver det, at du bruger noget tid på at sætte dig ind i, hvad du skal gøre. Her finder du en guide til, hvordan du plejer dit skæg.

Trin-for-trin guide til skægpleje

  • Vask dit skæg – Start med at vaske dit skæg med en skægshampoo. Massér shampooen rundt i skægget og sørg for, at shampooen fordeles i hele skægget. Til sidst skal du skylle med masser af vand.
  • Brug skægolie – Når du har renset dit skæg, bør du tage et par dråber af din skægolie i hånden. Før dine hænder gennem skægget og fordel olien godt.
  • Kæm skægget – Nu er det tid til at kæmme skægget med enten en skægbørste eller en kam. Du skal altid kæmme eller børste skægget i groretningen. Herved undgår du et filtret skæg.
  • Anvend skægbalsam eller skægvoks – Færdiggør din styling ved at bruge en smule skægbalsam eller skægvoks. En skægbalsam eller skægvoks sikrer, at skægget bliver holdt på plads, så det ser flot ud. 
  • Husk overskægget – Hvis du har et overskæg, skal dette selvfølgelig huskes. Du kan pleje dit overskæg med hjælp fra en moustachevoks eller skægvoks.

Følger du ovenstående trin, kan du være sikker på, at du ender med et flot og velplejet skæg, som du kan være stolt af.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag