Hvilken type sengetøj er du?

Kategori: Lifestyle

Skrevet D. 25. august 2020

Sponsoreret  

Sengetøjet har en afgørende indflydelse på vores nattesøvn – derfor er det vigtigt at sove i det rigtige sengetøj. Der findes et væld af sengetøj i forskellige slags stoffer og vævninger, som har hver deres fordele og ulemper i forhold til dine præferencer. Så spørgsmålet er, hvilken type sengetøj er du?

Bambussengetøj

Bambussengetøj er fremragende til at absorbere sved og fugt samt at lede det væk, når du sover. Bambus er et materiale, der er både antibakterielt, økologisk og bæredygtigt. Har du det varmt om natten, er bambussengetøj et godt valg.

Bomuldssatinsengetøj

Bomuldssatin er satinvævet bomuld, hvilket betyder, at det stadig er bomuld, som blot er vævet med en satinvævning. Herved opnås en tæt, blød og blank overflade, der giver en eksklusiv følelse. Bomuldssatinsengetøj hjælper dig med at holde varmen om natten, hvis du oplever, at du er meget kold, når du sover.

Bomuldspercalesengetøj

Percale er et fint og tætvævet stof, der er fremstillet ved hjælp af en almindelig vævning. Det giver et let og åndbart sengetøj. Bomuldspercalesengetøj er derfor perfekt i sommermånederne eller til dig, der altid er meget varm, når du sover.

Silkesengetøj

Silkesengetøj tilpasser sig din krops og rummets temperatur, hvorfor silke er godt til både de kolde vinternætter og de varme nætter om sommeren. Om sommeren absorberer silken fugten, mens den stadig føles tør og kølig mod din hud. Om vinteren regulerer silken temperaturen, så den føles varm og lækker.

Du kan eventuelt tage et kig på Studiofeder sengetøj, som er GOTS-certificeret økologisk sengetøj.

Skrevet af: Emilie Dalgaard

Raleteret opslag