Har I styr på konfirmationsmenuen?

Kategori: Familie | Oplevelser | Tips

Skrevet D. 16. februar 2021

Sponsoreret  

Har I en kommende konfirmand i husstanden? Konfirmationen er en stor dag for mange unge, og derfor skal der være godt styr på det hele op til dagen. Mangler I et sted at fejre jeres søn eller datter? Hos Thors Mølle får I en lækker konfirmationsmenu til at sætte prikken over i’et på den store dag. 

Nøje udvalgte retter

Er du selv konfirmeret? I så fald ved du sikkert, hvor stor og vigtig en dag det kan være for de unge mennesker. Der er mange måneders forberedelse op til dagen – der skal findes det helt rigtige tøj, gås i kirke, planlægge Blå mandag, inviteres gæster og ikke mindst finde en lokation til den efterfølgende fest og finde ud af, hvordan menuen skal se ud. Det kan være svært at vide, hvad man gerne vil have serveret på den store dag, og derfor har Thors Mølle sammensat en konfirmationsmenu, som I og jeres gæster helt sikkert vil nyde med største velbehag. I menuen indgår der både tallerkenanretninger og buffet, og så kan I selv tilvælge drikkevarer. 

Midt i historie og natur

Det kan være svært at finde det helt rigtige sted at afholde konfirmationsfesten, men Thors Mølle er et oplagt valg. Ikke nok med at menuen er tiltalende, så er omgivelserne det også. Thors Mølle blev anlagt i 1637 som en krudtmølle. Siden har møllen haft forskellige ejere og funktioner, men i 1927 overtog N. C. Christensen møllen, hvor han erstattede det møllehus, der dengang var, med den bygning, som står i dag. I kan altså fejre den store dag lige midt i smuk historie og natur, og det vil helt sikkert blive en uforglemmelig dag.

Skrevet af: Klaudia Johansen

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...