Hack dine havregryn

Kategori: Kost & Sundhed

Skrevet D. 19. juli 2022

Sponsoreret  

Foodhacking er et udtryk der er opstået i nyere tid. Det handler om at tage færdiglavede retter fra frost og tilføje dem ekstra smag på den ene eller anden måde, for at gøre retten lidt mere spændende. Et typisk eksempel er at putte dressing på sin frysepizza.

 

Du kan også hacke dine havregryn. Havregryn er en folkekær form for morgenmad, men mange vil nok nikke genkendende til, at der findes mere eksotiske smage på markedet end havregryn.

 

Havregryn bør derfor udgøre bunden for din morgenmad, da der er masser gode ting at hente fra skolen, så længe du pepper dem lidt op.

 

Hvorfor er havregryn god morgenmad?

Havregryn er hundrede procent fuldkorn, og giver dig derfor en god start på dagen. De fleste, der træner, tænker hele tiden på protein. Hvor meget protein er der i dit og dat. Men i virkeligheden er det meget vigtigere at tænke på, hvordan vi mere fiber ind i kroppen.

 

Fiber er nemlig det, der hjælper vores indre system til at fungerer som en velsmurt maskine. Har man for hård eller for lind mave, kan et skud fiber gå ind og rette op på det. Derudover mætter havregryn meget, og kan derfor holde dig mæt helt til frokost.

 

Hvad kan jeg putte på?

Der er mange gode ting at putte i sin morgenskål. Tænk på dine havregryn som et blankt lærred.

 

Et godt tip er en håndfuld økologiske nødder, da du derfor hurtigt får sunde fedtstoffer til hjernen.

 

Du kan også tilføje frugt til dine havregryn. Det kan enten være frisk frugt, du skærer hver morgen, men du kan også have en pose tørret frugt stående klar til at drysse udover. Det gør det hele lidt nemmere, og en pose rosiner behøver ikke at koste mere, end du har råd til.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag