Gør blue light briller til et fashion statement

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 13. september 2021

Sponsoreret  

Hvor meget skærmtid har du haft denne uge? Hvis du er ligesom mange andre, så bruger du en del timer på mobil, computer og tv om ugen.

Digitale enheder udsender blåt lys, som er skadeligt for dit øje, da det trænger lettere ind end andre former for lys. Derfor er det optimalt at begrænse din skærmtid, men dette er ikke helt muligt for os alle. Don’t worry! Blue light-briller beskytter dine øjne mod en del af det blå lys, du udsættes for.

Tre grunde til at anskaffe dig et par blue light-briller

Hvorfor er blue light-briller smarte? Her er tre måder, blue light-briller forbedrer dit velvære:

  1. Bekæmp trætte øjne: Blue light-briller blokerer en del blåt lys fra dine øjne, så de ikke udtrættes.
  2. Mindsk hovedpine: Oplever du hovedpine, når du kigger i en skærm i længere tid? Det sker tit, fordi dine øjne anstrenges, hvilket du kan tackle ved at anvende blue light-briller.
  3. Få bedre søvn: Når du udsættes for lys, nedsættes din produktion af melatonin, som er et hormon i hjernen, der påvirker din døgnrytme. Blåt lys formindsker produktionen endnu mere, men blue light-briller bekæmper dette, så du kan sove bedre.

Sådan styler du dine blue light-briller

Briller er ansigtets accessoires! De kan være flotte og funktionelle, og et par stilfulde briller sætter virkelig prikken over i’et i dit look. Blue light-briller er et must have for dig, som vil beskytte dine øjne på en stilfuld måde. Få inspiration til at style dine nye blue light-briller her!

Tøj

Går du efter at være diskret, så vælg tøj fra skabet i samme farvefamilie som dine briller. At koordinere farver er nemlig nemt, og teknikken får dit outfit til at se mere sammensat ud.

Ønsker du på den anden side, at dine blue light-briller er center of attention, så skab kontrast ved eksempelvis at tage tøj på i lysere neutrale toner, hvis du har et mørkt stel.

Smykker

Elsker du smykker? Det er forståeligt, da smykker er en elegant og effektiv måde at gøre et look mere spændende på. Men pas på, at dine smykker og læsebriller ikke konkurrerer om opmærksomheden. Vælg derfor subtile øreringe fremfor lange dramatiske øreringe for eksempel.

Makeup

Hvis du normalt går med briller, har du sikkert oplevet skuffelsen over at have lagt din øjenmakeup, at dine briller skjuler meget af dit flotte arbejde. Undgå dette ved at forstørre din eyeliner en smule eller vælge en mere dramatisk øjenskygge.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag