Gode råd til at få baby til at tage sut

Kategori: Familie

Skrevet D. 28. januar 2022

Sponsoreret  

Babyer og sutter hører sammen, det mener de fleste. Men det er ikke altid en nem opgave, at få baby til at tage sut, og ofte en opgave, som er langt sværere end de fleste går rundt og tror. 

 

De fleste babyer er, allerede fra de kommer ud af mors mave, godt klar over at det der kommer fra mors bryst er det bedste der findes. Det er det selvfølgelig også, for amning af baby, betyder at baby får alt hvad det behøver for at vokse sig stor og stærk. 

 

Når det så er sagt, har langt de fleste babyer et langt større suttebehov, end blot at ligge ved brystet, hvilket giver god grund til at tilbyde en sut, når han eller hun er færdig med at die. 

 

At tage en sut, synes for mange at være en meget simpel og let opgave, men for mange er virkeligheden en ganske anden, for det er ikke altid at baby, er med på ideen om en af de mange mam sutter

 

Oplever du at din baby ikke nødvendigvis er glad for sutten – ja så er det eneste at sige, at du er nødt til at blive ved med at prøve. Her får du tre gode råd til, hvordan du kan få succes med at give din lille baby en trøstende sut.

 

  1. Vil din baby ikke tage sutten, når du mener han eller hun skal tage den – så fortvivl ej. Vent i stedet til lidt senere på dagen, eller prøv det samme igen dagen efter.

 

2. Prøv med sutten, når dit barn er helt roligt. Er din baby ked af det, vil din baby ikke forbinde sutten med noget rart, men i stedet blive både ked af og forstyrret af den. 

3. For at aktivere din babys sutterefleks, kan du stryge ham eller hende blidt på kinden.

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag