God mad og hygge på Nytorv 11 i Viborg

Kategori: Familie | Lifestyle | Oplevelser | Tips

Skrevet D. 8. december 2020

Sponsoreret  

Søger du på spisesteder Viborg? I så fald er du kommet til det rigtige sted. Nytorv 11 er en gastro og bar, hvor der er plads til hele familien. Find det midt i Viborg, hvor du kan nyde godt at deres menukort alle ugens dage. 

Mad for alle aldre

Hvor skal vi spise i aften? Hvad har I lyst til? Det er spørgsmål, de fleste kender, og det er spørgsmål, der til tider kan være svære at svare på eller svære at blive enige om. Har I samme dilemma lige nu? Hvis ja, kan I godt indstille søgningen. Nytorv 11 i Viborg er nemlig et sted med hjerterum og højt til loftet. Det vil sige, at restauranten emmer af hygge for hele familien, og på menukortet kan I finde noget til alle aldre. Er du til burger eller pasta? Eller er du mere i humør til en lækker steak eller måske en salat? Uanset hvad du vælger, så kan du vente dig et godt måltid, imens du hygger dig med familie eller venner. 

Hele dagen, alle ugens dage

Nytorv 11 i Viborg er ikke bare hvilken som helst restaurant. Det er nemlig både gastro og bar. Det vil sige, at du kan nyde god mad både til frokost og aften, og så kan du kigge forbi og nyde et glas vin, en øl eller drinks med dine venner og veninder, eller måske til en date med din partner. Hos Nytorv 11 er der plads til alle.

Skrevet af: Josefine Basse

Raleteret opslag