Forkæl dig selv med smykker fra Aqua Dulce

Kategori: Uncategorized

Skrevet D. 19. marts 2021

Sponsoreret  

Kender du de populære Aqua Dulce smykker? Hvis ikke, er det på høje tid! Hos Wienberg Guld & Sølv finder du et stort udvalg af smykker fra et brand, der taler direkte til den moderne kvinde.

Forkærlighed for farver

I 2004 så Aqua Dulce første gang dagens lys, da kvinden bag startede brandet op i en gammel garage. Siden er garagen skiftet ud med et professionelt værksted, et showroom og et lager, og der er bestemt ikke noget at sige til, at virksomheden er vokset siden dag ét. Kvinden bag har en forkærlighed for farver, lækre materialer og alt der skinner, og så er hver eneste kollektion designet ud fra tidens tendenser. Særligt de seneste år er Aqua Dulce braget frem på markedet, og i dag kender de fleste kvinder til en anden, som bærer de flotte smykker, hvis ikke de endda selv ejer et eller flere af produkterne. Kærligheden for farver stråler i flere af smykkerne med de farverige sten i alverdens farver, som uden tvivl pifter ethvert outfit op. Er du ikke så meget til farver, kan du tage et kig på de andre smykker med enkeltfarvede sten eller smykker helt uden sten og i forskellige designs. 

Alt i smykker

Aqua Dulce tænker i flere baner. Hos Wienberg Guld & Sølv finder du et stort udvalg, der blandt andet består af armbånd og -ringe, halskæder, øreringe og -stikker. Kort sagt er der helt sikkert smykker, der falder i din smag, og som er oplagt at tage på ved enhver anledning. Forkæl dig selv med de flotte smykker fra Aqua Dulce!

Skrevet af: Signe Alsgaard

Raleteret opslag