Forevig dine minder i en fotobog

Skrevet D. 29. juli 2020

Sponsoreret  

Har du lige holdt ferie med hele familien, eller har du en rejse i vente med en ven eller veninde? Mange glemmer ofte fotominderne på telefonen eller computeren, men der findes en anden løsning. Lav din egen Fotobog her hos Dinfotobog.dk.

Lav din egen fotobog

Står du altid klar med kameraet eller din telefon, når du mødes med venner og familie, og er dit album på telefonen ved at drukne i minder? Det er guld værd at forevige gode minder, men ofte sker det, at billedet bare bliver en del af de andre, så du aldrig rigtigt får kigget ordentligt på det igen. Det er ærgerligt at minderne bliver glemt i mængden, så i stedet for kan du lave din egen fotobog. På dinfotobog.dk kan du designe din egen personlige fotobog, som du til hver en tid kan tage ned fra hylden.

En personlig gave

Når du skal lave en fotobog, kræver det ikke så meget. Uanset om du har billederne på din telefon eller på dit kamera, skal du blot overføre dem, og så er det bare at slippe kreativiteten løs. Du kan vælge mellem flere størrelser, og så kan du placere billederne, lige som du ønsker. Du har også mulighed for at tilføje forskellige tekster, hvis du vil huske, hvor billedet blev taget og på hvilken dato. Mulighederne er mange, men det helt særlige er, at du kan designe den, som du vil, så det bliver din helt personlige fotobog. Vil du lave en mindebog med billeder fra en ferie, kan du glæde en af dine medrejsende med en fotobog, der uden tvivl vil være et hit på gavebordet.

Skrevet af: Signe Alsgaard

Raleteret opslag