Find roen efter en lang dag

Kategori: Tips

Skrevet D. 31. august 2022

Kvinde som slapper af

Sponsoreret  

De fleste af os knokler hele dagen på arbejdet. Derefter skal der findes tid til indkøb, madlavning, rengøring og masser af andre gøremål. Så når der endelig er en stille stund, kan det være yderst svært at lade roen sænke sig over dig. Herunder finder du flere forslag til, hvordan du kan prøve at falde til ro og slappe af.

Lav vejrtrækningsøvelser i sofaen

Når du er nået dertil, hvor der ikke er flere gøremål, kan du lægge dig på ryggen i din sofa. Tag et dejligt tæppe over dig, sæt et minutur på fem minutter, luk øjnene og læg dine hænder på maven. 

Begynd nu at trække vejret dybt helt ned i maven, mens du forsøger at holde alle dine tanker væk. Det er svært ikke at ligge og tænke i starten, men det bliver nemmere med tiden. Øvelse gør mester.

Lyt til stille musik eller en lydbog

Du kan også sætte dig i en stol eller lægge dig i en sofa for at høre stille musik eller lytte til en lydbog. Igen kan du lukke øjnene samt tage et tæppe over dig, mens du lytter til musikken eller lydbogen. Husk at stille et minutur eller en alarm på mobilen, så du ikke falder i søvn og derved er lysvågen, når du skal i seng.

Hyg dig med et glas vin

Om fredagen kan du benytte en helt anden metode til at slappe af. Du kan nemlig sætte dig foran fjernsynet eller ude på terrassen og nyde et enkelt glas vin eller to. Det får rigtig mange menneskers krop til at komme helt ned i gear. Du kan eventuelt benytte dig af at købe vin online, så det er nemt og bekvemt for dig.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...