Få mest ud af din have

Kategori: Familie

Skrevet D. 17. januar 2023

Sponsoreret  

I sommervarmen er leg i haven det bedste! Tag et lille tæppe ud og lad fantasien løbe frit, når I leger med børnene.

 

Vær også selv med og brug tiden på at opdage hinandens skøre ideer og kreative kræfter. Det er guld værd og der er intet der slår en sommerdag i haven fuld af leg og kærlighed.

 

Leg og spil

Tag også nogle bolde med ud i haven og inviter hele familien med. Børnene kan lave de mest skøre konkurrencer, som f.eks. at ramme en bestemt mål eller lave gode forsøg på at fange bolden.

 

I kan alle grine og hygge jer sammen. Find også nogle sjove spil at spille som alle kan være med til, som for eksempel kongespil. Det er en god måde at styrke båndet imellem jer alle sammen og skabe nogle dejlige minder, som I kan huske tilbage på.

 

Start grillen

Når legen er slut, er det tid til at fyre op for grillen. Det er nemt og hurtigt at tænde op og starte grillen. Først skal du fylde grillen med briketter og tænd briketter.

 

Bagefter skal du sørge for at der er en god lufttilførsel, så du kan få den optimale glød i kullet. Til sidst skal du lægge maden på grillen og lade duften af grillet kød brede sig udover haven.

 

Kig på stjerner

Når mørket falder på og alle er færdige med at spise, kan I se op mod himlen og kigge på stjernerne. Det er en god måde at slutte aftenen af på, for I kan alle ligge på ryggen og beundre den vidunderlige nattehimmel.

 

Se om I kan finde nogle særlige stjernebilleder eller finde nogle nye stjerner. Følg dem med jeres øjne, tag et par kikkerter med og zoom ind på de smukke detaljer

 

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag