Få en sjov dag i klatrepark

Kategori: Familie | Oplevelser | Tips

Skrevet D. 20. november 2020

Sponsoreret  

Er du allerede ved at overveje, hvordan din næste fødselsdag skal fejres, eller hvor næste familietur skal gå hen? Måske er det næste års firmatur, der skal være styr på? Uanset anledning, så er I sikret en sjov dag, når I tager i klatrepark ved Ledreborg Slot.

En sjov og grænseoverskridende dag

Når Fly-High Til-Tops på Ledreborg igen åbner op for sæsonen til april i 2021, så kan du tage venner, familie og kollegaer under armen, så I kan få en dag fyld med sjov, og hvor I måske endda kan overskride grænser. Du finder nemlig en 400 meter lang svævebane. I kan komme på en svævebanerunde med 12 svæveture, og så er der en forhindringsbane med forhindringer i op til 11 meters højde. De store højder skal du ikke bekymre dig om, for du bliver nemlig fastgjort til en sikkerhedswire med en karabin, som ikke kan åbnes. Dermed er der ikke fare for, at den falder af sikkerhedswiren, og du kommer sikkert rundt på hele turen. 

Giv et gavekort

Når vi skal holde fødselsdag eller bare samle venner og familie, så er det ofte til et hyggeligt måltid, hvor vi nyder hinandens samvær. Det hyggelige samvær får I også i klatreparken, og oven i det vil I få en dag fyldt med oplevelser, som I sent vil glemme. Har du én i tankerne, som fortjener en gave, og som du ved, vil sætte pris på en tur i klatrepark, så kan du købe et gavekort til parken. På den måde kan I sammen få en sjov dag, og I kan afslutte dagen med en tur forbi parkens egen mini-kiosk.

Skrevet af: Josefine Basse

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...