En sjov dag for hele familien

Kategori: Familie | Lifestyle | Oplevelser

Skrevet D. 15. december 2020

Sponsoreret  

Mangler I en aktivitet, der er sjov for hele familien? Havreholm Klatrebane har en disc-golf-bane, hvor I kan få en sjov dag sammen.

Måske du kender det. En weekend med børn kan somme tider føles utrolig lang, hvis I ikke ved, hvad I skal finde på. Det smitter oftest også af på børnene, der begynder at hænge i gardinerne, når først de keder sig. Derfor er her et forslag til, hvad I kan lave sammen som familie, der vil aktivere alle på én gang.

Det er nemlig bare de færreste børn, der gider at gå en tur, hver gang der skal ske noget. Med denne aktivitet kan alle få frisk luft og få gået en masse, samtidig med at det er sjovt. Havreholm Klatrepark har nemlig den fedeste discgolfbane klar til jer, som er den perfekte aktivitet for hele familien.

De har lavet en bane, der både er for de store og for de små. Alle niveauer og aldre kan være med og have det sjovt med hinanden på banerne. De har designet 9 hullers par 3 disc-golf-bane, der løber rundt i det smukke område under klatrebanerne.

Discgolf eller frisbeegolf, som det også kaldes, er en sjov sport, fordi man spiller med frisbee i stedet for en bold. Det er ikke mange, der har så god erfaring på området, hvilket gør, at alle er næsten lige stillet. Hvis du og resten af familien kunne tænke jer at udforske en anderledes sport sammen, så er det altså en god mulighed. Læs mere om Disc Golf i Nordsjælland.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag