En dag i disc golfens tegn

Kategori: Familie | Getaways | Oplevelser | Tips

Skrevet D. 23. november 2020

Sponsoreret  

Du kender helt sikkert den populære frisbee, der siden ’60erne har været at finde i mange danske haver, så man gennem sommeren kan øve sine kast til hinanden. Siden er disc golf kommet til, hvor du i stedet skal ramme den mod en kurv for at få point. Spil disc golf nær København.

Sjov for alle aldre

Måske har fresbeen været en fast del i kassen med havespil i dit barndomshjem. Hver sommer er den blevet fundet frem sammen med bolde, stang- og strandtennis, som du har spillet med dine forældre, søskende og vennerne. Varmen indbyder nemlig til sjov og leg for alle aldre. I 1975 blev discgolf introduceret i Danmark, og i 1980 blev det første officielle danske mesterskab i discgolf afholdt. Efterfølgende er den klassiske fresbee, som vi bruger i haven og på stranden, blevet udskiftet med en specialdesignet fresbee, der for alvor kan sætte gang i disc golf-spillet.

Færrest kast vinder

Har du prøvet eller hørt om fodboldgolf? Princippet i spilopsætningen er det samme, og det gælder også for almindelige golf. Målet er at fresbeen skal ramme ned i de forskellige kurve på en bane med 9 eller 18 huller. Når det er din tur, skal du kaste fresbeen fra der, hvor den er landet og fortsætte til, den lander i kurven. Antal kast til kurven skrives ned for hver enkelt spiller, så I til sidst kan regne sammen, hvem der har brugt færrest kast på hvert hul. Spilleren med færrest antal kast vinder spillet. Lyder det som et sjovt spil? Tag dine venner og din familie under armen, så I kan få en hyggelig dag med disc golf nær København.

Skrevet af: Siria Hansen

Raleteret opslag

Skab en sikker butik

Skab en sikker butik

Sikkerhed er afgørende for enhver succesfuld butik. At skabe et trygt indkøbsmiljø ikke kun...