Effektive produkter i kampen mod Corona

Kategori: Kost & Sundhed

Skrevet D. 26. november 2020

Sponsoreret  

Corona og Covid-19 er efterhånden blevet et fast samtaleemne, og det samme gælder for håndsprit og værnemidler. Præcis derfor er det vigtigt at finde nogle gode og effektive produkter, som kan hjælpe os til at få smitten og den alvorlige sygdom på afstand. Har du brug for at finde et sted, der har et stort udvalg af håndsprit og værnemidler, så tag et kig på Lomax.dk

Stort udvalg af værnemidler og håndsprit

Hos Lomax.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags håndsprit. I dag kommer vi ikke uden om, at skulle spritte hænder, og det gælder uanset, hvilken en slags af de forskellige slags sprit du vælger.

Hos Lomax kan du vælge håndsprit i en flydende form, som mest af alt minder om vand, på nær lugten selvfølgelig. Men du kan også vælge en håndsprit, der er lavet som en tyktflydende gel eller en desinfektionsspray. En desinfektionsspray kan bruges til huden, men den kan også bruges til overflader. For eksempel hvis du skal rengøre håndtag, toiletsæder, indkøbsvogne eller bordplader mm.

Gode råd før du bestemmer dig

Før du bestemmer dig for en bestemt håndsprit, er det vigtigt at vælge en håndsprit med en alkoholkoncentration på 70-85%. Sådan en høj koncentration virker effektiv mod bakterier, svampe og virus.

Uanset hvilket et af de mange produkter du ender med at vælge, er det vigtigste altid at have en god håndhygiejne. Dette gælder uanset, om du er derhjemme, eller om du befinder dig andre steder udenfor hjemmet. Og hos Lomax.dk finder du et stort udvalg af hånddesinfektion, som alle kan være med til at holde smitten lidt på afstand.

Skrevet af: Klaudia Johansen

Raleteret opslag