Det kan du lave med din baby i haven på en varm sommerdag

Kategori: Familie

Skrevet D. 31. oktober 2021

Sponsoreret  

At være udenfor er altid dejligt – især når solen skinner, og det er varmt udenfor. Men selvom at det er varmt, er det ikke altid nødvendigt at tage til stranden eller andre steder hen. Du kan nemlig sagtens have det sjove derhjemme med din baby i haven.

Find babybassinet frem

Når det er varmt, er det altid rart at være i vandet. Det er dog de færreste af os, der har en swimmingpool i hjemmet eller en strand i baghaven. Men det betyder ikke, at dig og din baby ikke kan nyde at være i vandet. Du kan nemlig i stedet finde et babybassin frem, hvorefter I sammen kan hygge jer i det. Dog er det vigtigt, at du husker svømmebleer, inden I begge sætter jer i bassinet.

Lav en hyggelig picnic

Dit barn behøver ikke at være særlig gammel for at nyde en picnic i haven. Du kan lave lækker mad til jer begge og herefter finde et dejlig blødt tæppe frem. Desuden er det en fordel at tage diverse legetøj og underholdning med udenfor. Du kan eventuelt også finde en bog, som I kan læse sammen.

Kig på planter, blomster, træer og skyer

I haven er det selvfølgelig altid hyggeligt at gå rundt og kigge på diverse planter, træer og blomster. Måske kan du endda plukke en buket sammen med din baby. Men glem ikke, at der også findes spændende skyer på himlen, som I kan tage et kig på.

Skrevet af: Nake Team

Raleteret opslag