Design din egen t-shirt

Kategori: Familie

Skrevet D. 21. oktober 2020

Sponsoreret  

Hos babadut.dk har du mulighed for at designe din helt egen t shirt med tryk til voksne og børn. Al tryk er lavet i 100 procent økotex, der holder til mange vaske. Slip kreativiteten løs og design til dig selv eller en du holder af.

Et unikt valg

Vil du overraske en, du kender med en personlig t-shirt med tryk? Hos babadut.dk kan du designe t-shirts, poloer og sweatshirts med dine private billeder og din egen tekst, så den bliver helt unik. Det er ganske enkelt: allerførst skal du vælge en t-shirt, hvorefter du kan indsætte dit billede eller den ønskede tekst, der skal være på tøjet. Du vælger altså helt selv, hvorvidt det skal være en t-shirt, polo eller sweatshirt, og så er det op til dig, hvilken farve den skal være i.

Høj kvalitet der holder

Hos babadut.dk finder du et stort udvalg af t-shirts, sweatshirts og poloer, som alle er af høj kvalitet. De bliver alle produceret i økotex, og det gør, at hvis du vasker tøjet på vrangen, så holder det til mange vaske, helt uden at tage skade. På den måde skal du ikke være bange for, at din nye favorit-t-shirt bliver forvasket og slidt i kvaliteten. Lyder det som noget for dig? Måske er du på udkig efter en gave til en nyfødt, eller måske er du selv vild med konceptet og vil selv have fingrene i en? Uanset hvad, så finder du et stort udvalg, så du har mulighed for at lave den helt personlig og unik.

Skrevet af: Klaudia Johansen

Raleteret opslag